WVS Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van tuinen in Someren en omgeving. Je hebt vast ooit de gele busjes van hen zien rijden!

Hun team van tuinarchitecten zorgen dat er voor ieder een passende stijl wordt ontwikkeld. Van modern tot klassiek en van grote tot kleine tuinen. En dat is wel gebleken! Sinds ik voor hen diverse tuinen mocht fotograferen kom ik op de meest uiteenlopende locaties terecht. Kleine idyllische tuinen met prachtige bloemen of een woonvilla waardoor ik wel kom aan mijn dagelijkse stappen.

Naast het updaten van hun portfolio op de website, wilde zij graag met regelmaat hun projecten op media kanalen berichten om de kijkers te inspireren, maar ook te informeren over de mogelijkheden die zij bieden.

Locatie:
Someren
Productie:
2021 - heden
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Website en reclame

Wij zijn zeer tevreden met het werk van Evelien. Ze heeft voor ons al verschillende projecten vastgelegd, welke wij kunnen gebruiken voor onze website en Social Media. Naast haar prachtige foto’s, is het ook heel fijn samenwerken met Evelien. Enthousiast, professioneel en creatief!

Kitty, WVS Hoveniers

WVS Hoveniersbedrijf tuinen

Hieronder de tuinen die ik voor WVS Hoveniersbedrijf gefotografeerd heb. Elke galerie rij is een andere tuin.

Project: tuin in diverse niveau’ en terras

Project: volledige tuin woonvilla

Project: volledige voor- en achtertuin incl. bestrating

Project: volledige voor- en achtertuin incl. aanleg terrassen

Project: volledige voor- en achtertuin incl. bestrating

Project: tuinaanleg en bestrating rondom het zwembad

Project: achter- en binnentuin