Vomabo is een bedrijf in engineering, machinebouw, proto-bouw en technische dienstverlening. Bedrijfseigenaar Thijs klopte bij me aan voor het ontwerpen van een logo toen hij besloot voor zichzelf te beginnen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek heeft hij zijn passie voor zijn werk met me gedeeld. Toen ik een beeld had van zijn werkzaamheden hebben we besproken welk vormgeving van een logo hem aansprak. Ik had wat snelle schetsen en voorbeelden meegenomen die we gelijk konden meenemen in het gesprek. Op die manier kunnen de klant en ik goed afstemmen in welke richting het logo op mag betreft design.

Klant:
Vomabo
Locatie:
Ospel
Productie:
januari 2019
Dienst:
Logo, visitekaartje
Toepassing:
Reclame

Vomabo logo en visitekaartje

Uit drie totaal uiteenlopende ontwerpen heeft Thijs een logo uitgekozen. We hebben besproken waarom hij die keuze gemaakt had en welke aanpassingen hij eventueel graag terug zag. Zo heb ik vervolgens een aantal voorstellen gedaan met een ander lettertype en diverse kleurcombinaties. Dit is het uiteindelijke ontwerp geworden! De klant heeft het logo en een bijpassend visitekaartje in verschillende bestandtypes ontvangen.