Trienekens Online is een full service marketing bureau gevestigd in Deurne. Zij ontwikkelen webshops en website, maar ook de complete verzorging van een online marketing strategie en webhosting. Een jong en ervaren team met webdevelopers, grafisch vormgevers en marketeers.

Mijn eigen partner is werkzaam bij dit bedrijf en heeft me geholpen bij mijn eigen website! Handig hè ;)

Voor Trienekens Online heb ik zakelijke portretten en bedrijfsfoto's gemaakt. Zie hieronder een aantal beelden. Maar kijk vooral op hun website en sociale media kanalen hoe deze foto's worden ingezet!

Locatie:
Deurne
Productie:
maart 2022
Dienst:
Fotografie

Trienekens Online op kantoor

Voordat ik mijn fotoapparatuur mee nam naar Trienekens Online heb ik met het team samengezeten wat voor foto’s ze graag wilde. Ik heb aan elke medewerkers gevraagd welke werkzaamheden hij of zij verrichte en overlegt hoe we dit vast konden leggen.

Daarnaast heb ik de website van Trienekens Online doorgenomen en de ontwikkelen die nog gingen komen. Op deze manier wist ik dat er foto’s nodig waren voor o.a. de contactpagina, een teampagina en diverse informatieve pagina’s. 

Mondeling en via e-mail heb ik een opsomming gemaakt voor de medewerkers om zich voor te bereiden op mijn komst. Denk aan het opruimen van het kantoor en een kledingadvies voor de portretten. Bij dit bedrijf had ik de afspraak gemaakt met eigenaar Bram dat ik keek naar de plaatsing van het meubilair. Op deze manier kon ik het advies geven wat door ‘de oog van de lens’ de mooiste uitstraling had in de ruimte.

Trienekens Online zakelijke portretten

In het bedrijfspand van Trienekens Online heb ik mijn mobiele studio opgezet en gefotografeerd. De foto’s die geschoten worden, zijn direct te zien op mijn laptop om vervolgens eenvoudig te selecteren.