To-Bi Coaching helpt je bij diverse belemmeringen in je mindset. Deze mindset en manifestatie coach geeft jou een persoonlijke begeleiding naar je persoonlijke doelen en een lichter leven.

Eigenaresse Bianca was voorheen grafisch vormgever. Ze besloot deze carrière opzij te schuiven en aan de slag te gaan als lifecoach. Deze fantastische vrouw heeft me veel van het grafische vak geleerd en ik kan nog steeds met vragen bij haar aankloppen!

Ondanks dat ze zelf vormgever is, besloot ze haar handen er volledig vanaf te houden en haarzelf te laten verrassen met een ontwerp voor haar bedrijfslogo. En dat mocht ik gaan doen! Daarnaast vroeg de carriereswitch ook om de nodige foto's ter invulling van haar nieuwe website en andere branding. We hebben er een ontzettende leuke brandingshoot-middag van gemaakt!

Locatie:
Eersel
Productie:
januari 2021
Dienst:
Fotografie, grafisch ontwerp
Toepassing:
Website en reclame

Wat ben ik blij (als ex-grafisch vormgever) dat ik dat aan haar heb overgelaten. Logo was bijna meteen on-point, met wat kleine aanpassingen op de eerste voorstellen was het al helemaal naar wens.

De branding shoot was zo leuk om te doen! Terwijl ik het best spannend vond of het wel zo zou worden als ik voor ogen had. Evelien zorgt dat ze van te voren een duidelijk beeld heeft en ook een voorbeeld/impressie laat zien wat je kunt verwachten. Alles gaat heel gemoedelijk, rustig en vanuit flow. Ze stelt je op je gemak en heeft zelf mega leuke ideeën wat voor foto’s ze kan maken die goed bij je business passen. Niks is gek, (bijna) alles kan. Echt een topper!

Ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen en werk graag met haar samen. Inmiddels is mijn website gevuld met de mooie foto’s en matchen, logo, foto’s en website perfect.
Ze vertegenwoordigen precies wie ik ben en wat ik uit wil stralen!!

Bianca Dubbelaar, eigenaresse

Bedrijfslogo in drie vertakkingen

To-bi staat voor Tom, haar man, en Bianca haarzelf. Daarnaast hebben zij hun dochter Tobi genoemd. Voor dit gezin was het al langer een droom om een coaching traject te verwezenlijken. Niet alleen als lifecoach, maar ook healing en uiteindelijk een relax resort in het buitenland te beginnen! Deze diverse diensten hebben allen met elkaar te maken, maar worden in de toekomst los van elkaar aangeboden.

Vandaar een logo die in drie verschillende uitvoeringen is ontworpen.

Branding fotoshoot

Wat een ontzettend leuke dag! Aan de hand van de omschrijving die Bianca aangaf heb ik een moodboard naar haar gestuurd van de soort fotografie. Ze werd er helemaal enthousiast van met de gedachte dat we dat beeld samen wilde verwezenlijken. En dat lukte!

Voor de fotoshoot hebben we twee locaties bepaald, eventuele attributen besproken en kledingsetjes klaargelegd. Bianca ontving van mij nog wat tips hoe ze zich kon voorbereiden op mijn komst. De beelden die we gemaakt hebben omschrijven haar werkzaamheden als lifestylecoach én haar persoonlijkheid.

Na de hulp van een figurant als ‘klant’, hebben we diverse portretten geschoten en afgesloten met een lekker geluncht!
Hieronder een aantal foto’s van de brandingshoot.