Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf Loomans is geen onbekende in de tegelwereld. Zij realiseren de meest uiteenlopende projecten van A tot Z. Zowel particulieren als zakelijk klanten schieten zij vaardig, vakkundig en altijd volgens afspraak te hulp.

Loomans is aanhanger van Kerasom B.V. in Someren. Voor beide bedrijven ben ik regelmatig aan de slag als fotograaf en grafisch vormgeefster. Bekijk hieronder welke projecten er sinds onze samenwerking o.a. plaats hebben gevonden!

Locatie:
Someren
Productie:
oktober 2019 - heden
Dienst:
Fotografie, grafisch ontwerp
Toepassing:
Website en reclame

Fotografie op locatie

Samen met de tegelzetters heb ik op locatie van een project hun werkzaamheden gefotografeerd. Deze foto’s werden gebruikt voor groot drukwerk op de gevel van het pand, als sfeerbeelden binnen de showroom en ter invulling van de website en sociale media. Daarnaast heb ik met deze foto’s een drietal banners ontworpen die op locatie worden gehangen wanneer de tegelzetters van Loomans daar werkzaam zijn. Goede campagne lijkt me zo!

Hieronder een aantal beelden van de werkzaamheden die werden vastgelegd.

Grafisch ontwerp flyer

Omdat je ook als bedrijf ook nieuwsgierig bent naar het resultaat van zijn of haar producten bij de klant thuis, wilde Loomans graag een flyer ontwerpen. Een flyer die men aanspoort om foto’s op te sturen van het tegelwerk. Dit is het ontwerp wat ik voor Loomans Tegelwerken gemaakt hebt.