Stichting Glazen Kooi Someren zet zich in voor de saamhorigheid te creëren tussen Kerst en Oud op Nieuw. Een driedaags evenement op het plein waar een paar Somerense DJ’s in een glazen kooi worden opgesloten en 24/7 muziek draaien. Dit hele weekend wordt er voor jong en oud activiteiten georganiseerd. Door leuke geldinzamelingsacties word het opgehaalde bedrag gedoneerd aan een goed doel binnen Groot Someren.

Sinds het ontstaan in 2016 ben ik erbij betrokken. Eerste instantie hielp ik mee met de veiling en ontwikkelde ik een huisstijl voor De Glazen Kooi. Die veiling werd later ook online op de nieuwe website mogelijk gemaakt die ik mede ontworpen heb. De stichting breidde zich uit met extra vrijwilligers en vele ideeën. Zo heb ik me ontfermt over de commissie PR en Marketing en werd ik bestuurslid.

Binnen deze stichting heb ik veel mogen vormgeven en organiseren. Dit was een mooie en leerzame ervaring in samenwerking met vrijwilligers en de vele ondernemers in Groot Someren. Bekijk hieronder wat ik voor hen ontworpen heb!

Locatie:
Groot Someren
Productie:
2016 - 2019
Dienst:
Logo & huisstijl
Toepassing:
Reclame

Glazen Kooi posters

Elk jaar ontwerp ik een poster die we vervolgens in diverse formaten afdrukte. A5 formaat om te flyeren, A1 formaat stoepborden om te plaatsen langs de drukke wegen en A3 formaat posters om op te hangen.

Glazen Kooi merchandise

Om meer geld binnen te halen voor het goede doel werden diverse producten ontwikkeld om te verkopen. Waaronder deze creatieve mutsen en sjaals. Het driedaagse evenement is toch in de koude decembermaand!

Daarnaast kreeg men polsbandjes wanneer je op het Wilhelminaplein kon schaatsen op de schaatsbaan en dragen alle vrijwilligers een passend keycord.

Aan het eind van het weekend wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt via een cheque.