Steenbok Natuursteen is de specialist in natuursteen producten. Deze webshop is een dochteronderneming van de Kerasom Group die sinds 1987 in de tegel- en natuursteen branch zit. Én het zusje van Steenbok Holland.

Het bedrijf is gevestigd in Someren en houdt zich bezig met natuurstenen vensterbanken, dorpels, raamdorpels, muurafdekkers en andere natuursteen producten. Een team aan specialisten met bouwtechnische kennis zit achter de webshop voor persoonlijk advies, maar ook de vakmannen in een een eigen natuursteen zagerij zijn bereid natuursteen op maat te maken.

Voor Steenbok Natuursteen heb een huisstijl opgezet, die in diverse reclame-uitingen doorgevoerd zijn. Op deze pagina vind je een impressie van werkzaamheden die ik voor hen uitgevoerd heb.

Het logo van Steenbok Natuursteen is niet door mij ontworpen.

Locatie:
Someren
Productie:
2021 - heden
Dienst:
Fotografie & ontwerp
Toepassing:
Website en reclame

Steenbok Holland huisstijl doorvoeren

Steenbok Natuursteen was voorheen een bestaande webshop, genoemd Vensterbank Natuursteen. Gezien dit bedrijf niet alleen vensterbanken verkocht diende het bedrijf een naamswijziging in. Steenbok Holland, partner in tegels, was een bestaand bedrijf die haar logo al voorzien had, maar nog geen bestaande huisstijl. Voor beide bedrijven heb ik een document opgesteld waarin de richtlijnen voor het toepassen van de huisstijl opgenomen staan. 

Hieronder zie je het visitekaartje en een display met stalen die in alle afhaalpunten staan. Voor dit laatste heb ik de panelen ontworpen.

Steenbok Natuursteen portretten

Een nieuwe bedrijfsnaam betekent een nieuwe webshop! Met het team van Steenbok Natuursteen hebben we gebrainstormd welke uitstraling de webshop diende te hebben en welk beeldmateriaal hierbij hoort. Beelden van personen geeft het gevoel van vertrouwen. Vandaar dat ik het team in hun normale werkomgeving heb gefotografeerd. Zo oogt een webshop voor een online bezoeker toch een stuk ‘echter’ aldus betrouwbaarder!

Steenbok Natuursteen brochure

Naast de displays worden ook brochures bij afhaalpunten neergelegd. Deze worden ook uitgedeeld door de vertegenwoordigers van Steenbok Natuursteen. Ik heb een brochure ontworpen waarin alle product specificaties en materialen opgenomen zijn. Daarnaast kan men hierin meer lezen over het bedrijf en het plaatsen van een bestelling. De brochure heb ik naast de vormgeving voorzien met eigen fotografie (op uitzondering van de rendering van vensterbanken).

Steenbok Natuursteen productfotografie

De sfeerbeelden die worden toegepast op de webshop en media kanalen worden door mij verzorgd. Wanneer er producten geleverd zijn bij de klant en het natuursteen product is bevestigd kom ik op locatie om te fotograferen.