Joli Beauty is een schoonheidssalon in Someren waar je terecht kunt voor o.a. ontspannende huidverbeterende gezichtsbehandelingen, pedicure, microblading, harsen, massages en diverse kleine behandelingen.

In 2020 heeft ze haar salon volledig vernieuwd en ook haar nieuwe website was in de maak. Zij wilde deze graag voorzien met beelden van haar behandelingen, sfeerbeelden van haar producten en portretten. Daarnaast kon ze de foto's gebruiken voor haar branding op social media kanalen, zoals Instagram en Facebook.

Voordat de shoot plaatsvond heb ik met haar alle behandelingen genoteerd en haar nieuwe website gescreend om er zeker van te zijn dat we geen beeldmateriaal zouden vergeten. Per behandeling heeft ze toegelicht welke attributen ze hiervoor gebruikte, maar ook welke behandelingen relevant zijn om extra op de website toe te lichten.

Locatie:
Someren
Productie:
november 2021
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Website en reclame

Joli Beauty werkzaamheden

Hieronder een aantal beelden waarin er een figurant ingezet werd om haar werkzaamheden te visualiseren.

Joli Beauty portretten

Nadat de foto’s met de figurant klaar waren, hebben we diverse portretten gemaakt in werkkleding en in twee casual kledingsets.
Om te beginnen vroeg ik haar te doen doen alsof ze haar salon aan het opruimen was. Zoals een product rechtzetten in de schappen, of een cadeaubon uit te schrijven. Iets wat voor haar herkenbaar was, om comfortabel mogelijk te maken. Eenmaal aan de camera gewend, heeft ze recht in de lens gekeken voor een zakelijk portret. Ze heeft het super gedaan en staat stralend op de foto!

Joli Beauty sfeerfoto's

Tussendoor schoot ik close-up foto’s van Joyce haar handelingen of waande ik me tot de producten om me heen. Voor het beste resultaat vroeg ik haar me uit te leggen welke behandeling ze ging doen en wees ik aan wanneer ze dit wat trager mocht doen of haar positie mocht bevriezen voor de foto.