Een nieuw filiaal van Rousseau Chocolade openende in Brunssum. Geheel in stijl ingericht met een nette inrichting van het meubilair en de producten. Ook de verlichting werd volledig afgestemd op de inrichting van de winkel. De verlichting werd uitgevoerd door het bedrijf Lixero.

Lixero verzorgd verlichting binnen bedrijven. Van lichtplan tot installatie, van beleving tot functionaliteit. Voor hen heb ik een aantal opgeleverde projecten gefotografeerd. Waaronder dit bedrijf!

Klant:
Rousseau Chocolade
Locatie:
Brunssum
Productie:
november 2019
Dienst:
Bedrijfsfotografie
Toepassing:
Reclame

Lixero projectfotograaf

Voor Lixero heb ik verschillende opgeleverde projecten gefotografeerd. Via hun website willen zij graag hun (toekomstige) klanten met actuele beelden laten zien welke werkzaamheden zij verricht hebben.

Na een kennismakingsgesprek werd er contact met me opgenomen voor een eerste project. Samen met een medewerker van Lixero zijn we naar locatie gereden en heeft hij mij geïnstrueerd welke producten van hen waren en hoe hij dit graag gefotografeerd wilde hebben. 

Bij de volgende projecten werd ik gebeld met de informatie omtrent een nieuwe locatie. Er werd mondeling een fotografiemoment afgesproken en op die dag reed ik naar locatie om diezelfde dag een x-aantal foto’s naar Lixero te sturen.

Ben jij op zoek naar een vaste fotograaf voor je bedrijf?
Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek!