Psoas helpt mensen met de juiste behandelingen en begeleiding bij psychische problemen. Dit familiebedrijf besloot zowel de praktijk als een website compleet aan te pakken. Er werd een prachtige aanbouw geplaatst met nieuwe spreekruimte en wachtruimte.

Ton en Désirée nodigde me in de praktijk uit voor een kennismaking en we wisselde onze ideeën uit. De klik was er gelijk en er werd een fotografiedag ingepland. Een aantal kennissen van hen schoot te hulp om als figurant op de foto te staan. Nadat deze foto’s gemaakt waren, heb ik het interieur en portretten gefotografeerd. In overleg met RenewMyiD die voor hen de nieuwe website ontwikkelde heb ik voor elke pagina het juiste beeldmateriaal gefotografeerd.

Klant:
Psoas
Locatie:
Ommel
Productie:
december 2019
Dienst:
Bedrijfsfotografie
Toepassing:
Website en reclame

Psoas interieurfotografie met figurant

Voor mijn komst licht ik de klant altijd in met tips om zich voor te bereiden. Denk aan het opruimen en poetsen van het interieur of het uitnodigen van een figurant. Wanneer er een kennis komt helpen om sfeerbeelden te fotograferen van het bedrijf overleg ik van te voren altijd met hem of haar of het gezicht zichtbaar mag zijn op de foto’s. Daarnaast laat ik de figurant natuurlijk niet wachten, dus start ik direct met het fotograferen inclusief figurant.

Psoas portret en interieurfotografie

Nadat de foto’s met de figurant(en) waren gemaakt, heb ik de bedrijfseigenaren geportretteerd en vervolgens de tijd genomen om het interieur te fotograferen. Je ontvangt 3-5 portretten per persoon.