Bij Oesterzwammenkwekerij van Lieshout zijn ze kampioen in het telen van oesterzwammen. Oesterzwammen zijn een van de gezondste en meest voedzame paddenstoelen in de natuur. Ze zijn bijzonder smaakvol en bevatten veel vitaminen en mineralen.

Eigenaresse Mariëlle wist me online te vinden en vroeg informatie op voor het fotograferen van haar bedrijf. Zowel voor het ontwikkelen van een website als foto's voor in magazines had ze foto's nodig. We hebben samen gespard welke foto's rendabel waren voor haar bedrijf en welke voorbereidingen hiervoor nodig waren. Ik heb haar tips meegestuurd zoals het klaar leggen van producten, een kledingadvies en natuurlijk het in orde brengen van diverse ruimtes.

Na een hele leuke fotoreportage van het bedrijf, een aantal portretten en het personeel bespraken we tijdens een kop koffie welke soort beelden voor haar in de toekomst mogelijk ook interessant zijn voor haar nieuwe website. Ik heb haar designtips gegeven voor de toekomst en zij mij kooktips met oesterzwammen. Leuke samenwerking!

Locatie:
Liessel
Productie:
september 2021
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Website en reclame

Oesterzwammenkwekerij van buiten

De omgeving is voor Mariëlle erg belangrijk. Naast dat ze graag aan het tuinieren is zou ze in de toekomst graag de omheining van haar bedrijf willen gebruiken om ooit (kook)workshops e.d. op te zetten. Vandaag de zonnige plaatsen rondom haar bedrijf!

Oesterzwammenkwekerij van binnen

Na de eerste foto’s in één van de loodsen, werd een ander licht aangezet! Even de camera-instellingen wijzigen en je creëert deze super mooie sfeer in de foto’s. Leuk om ook eens met dit soort verlichting aan de slag te mogen.

Oesterzwammenkwekerij werkzaamheden

Nadat de omgeving en desbetreffende ruimtes gefotografeerd waren, zijn de personeelsleden erbij geroepen. Ze waren op de hoogte van mijn komst en deden hun normale werkzaamheden. Ik assisteerde samen met Mariëlle waar nodig om de juiste beelden te kunnen schieten.

Mariëlle stuurde me een aantal weken later deze bladzijden uit een magazine waarin haar foto’s en mijn naamsvermelding zichtbaar waren. Ontzettend leuk!