Morfose Kappers zijn professionals in haarmode, voor hem en haar gelegen in het centrum van Someren. Zij volgen de laatste haartrends, de juiste cursussen en leerzame workshops. Die kennis resulteert in jouw stijl, jouw sfeer en jouw kapsel en dat is hun kracht.

De website van Morfose Kappers werd volledig vernieuwd en de nodige foto's ontbraken om deze website invulling te geven. Zij ontvingen graag groepsfoto's, portretten, foto's van de werkzaamheden en beelden van het interieur.

Locatie:
Someren
Productie:
juni 2019 en oktober 2020
Dienst:
Bedrijfsfotografie, portret
Toepassing:
Website en reclame

We zijn weer blij met het resultaat en vinden je meedenken en op details letten heel erg fijn!

Angela, eigenaresse Morfose Kappers

Morfose Kappers portretfoto's

Hieronder een aantal dames uit het team van Morfose Kappers. Een ontzettend leuk en gedreven team! 

In de ochtend zijn we direct gestart met het fotograferen van het personeel. Om te beginnen met een groepsportret. Wel zo fijn om direct met iedereen op de foto “te moeten” staan! Vervolgens waren de dames meer ontspannen en heb ik ieder geportretteerd. 
Met elk personeelslid gefotografeerd in een andere hoek van de salon en een ander attribuut. Zo laat je direct een sfeerbeeld van je bedrijf zien én door de attributen is je portret net even wat anders!

Na de portretten heeft het team een aantal werkzaamheden verricht om te fotograferen en kon iedereen, op de eigenaresse Angela na, vervolgens naar huis zodat ik het interieur kon fotograferen. De foto’s werden digitaal opgeleverd in hoge resolutie en de juiste resolutie voor de website.