Morfose Kappers ligt gelegen in het hart van Someren. In het jaar 2019 namen zij als een van de eerste een bedrijfsreportage bij me af. 5 jaar later benaderde zij me opnieuw voor het maken van foto's. Heel erg leuk en dankbaar! Mocht je het leuk vinden om het verschil in fotografie te bekijken van toen en nu kun je bovenin de zoekbalk onder 'Morfose Kappers' de oude bedrijfsreportage vinden.

Locatie:
Someren
Productie:
2019

We zijn weer blij met het resultaat en vinden je meedenken en op details letten heel erg fijn!

Angela, eigenaresse Morfose Kappers

Morfose Kappers portretfoto's

Hieronder een aantal dames uit het team van Morfose Kappers. Een ontzettend leuk en gedreven team! 

In de ochtend zijn we direct gestart met het fotograferen van het personeel. Om te beginnen met een groepsportret. Wel zo fijn om direct met iedereen op de foto “te moeten” staan! Vervolgens waren de dames meer ontspannen en heb ik ieder geportretteerd. 
Met elk personeelslid gefotografeerd in een andere hoek van de salon en een ander attribuut. Zo laat je direct een sfeerbeeld van je bedrijf zien én door de attributen is je portret net even wat anders!

Na de portretten heeft het team een aantal werkzaamheden verricht om te fotograferen en kon iedereen, op de eigenaresse Angela na, vervolgens naar huis zodat ik het interieur kon fotograferen. De foto’s werden digitaal opgeleverd in hoge resolutie en de juiste resolutie voor de website.