Meubel & Outlet Weert staat bekend om hun kwaliteit meubilair en woondecoraties tegen zeer lage tarieven. De producten komen namelijk rechtstreeks uit de collectie van landelijke meubelaanbieders.

De uitstraling van hun gevelreclame kon een opknapper gebruiken. Het huidige doek die vanuit het straatbeeld te zien was, was namelijk verkleurd en paste niet meer bij de landelijke woonstijl die zij hanteren. Samen met een externe partij die de website en de sociale media kanelen van Meubel & Outlet Weert beheert, heb ik in overleg met de eigenaar bekeken wat voor beeld het beste past bij de zaak en wat opvalt bij het publiek om hen naar de showroom te werven.

Voordat we passende foto's gingen schieten, heb ik de showroom goed bekeken. Zo wist ik welke ruimtes geschikt waren om foto's te maken. Denk aan, is er voldoende ruimte voor mijn studioverlichting en om alle meubels te plaatsen. Op de aangewezen plekken hebben de medewerkers vervolgens een mooie set meubels geplaatst.

De foto's zijn uiteindelijk gebruikt voor de bekleding van de gevel, maar ook voor de thumbnails op hun website (verkleinde weergave en/of hoofdafbeelding van een productcatergorie).

Locatie:
Weert
Productie:
april 2022 - heden
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Website en reclame

Meubel & Outlet Weert fotografie

Hieronder het eindresultaat van de gevelbanner met enkele sfeerfoto’s eronder van dezelfde shoot.