Voor het jubileumjaar van Macs Food Handling Solutions wilde de medewerkers een origineel cadeau geven aan hun werkgever. Zonder zijn weten benaderde zij mij met de vraag of ik portretten kon maken van het hele team. Hoe leuk is dat!

Het was gelukt om een datum te vinden waarin de meeste collega's na werktijd de ruimte hadden om op de foto te staan, zonder dat de bedrijfseigenaar iets in de gaten had..! Bij het jubileumfeest werden alle portretten gepresenteerd op mooie panelen die uiteindelijk in de binnenkomsthal van het bedrijf neer zijn gehangen.

Locatie:
Deurne
Productie:
augustus 2022
Dienst:
Fotografie
Sandra, contactpersoon
Lees verder
Evelien heeft voor Macs Food Handling Solutions prachtige portretfoto's gemaakt. Een geweldig binnenkomer in onze hal!

Portret op locatie

Telefonisch hebben we besproken wilde type foto’s zij in gedachte hadden. Op locatie heb ik met een medewerker een geschikte locatie uitgekozen op mijn mobiele studio om te zetten en ik heb vervolgens de lichtinstellingen met haar als proefmodel in orde gemaakt. Als deze instellingen correct zijn, is het fotograferen van een x-aantal personen vrij snel te schieten! Iedereen heeft de mogelijkheid gekregen om op het scherm direct zijn of haar favoriete portret uit te zoeken.