Lixero verzorgd verlichting binnen bedrijven. Van lichtplan tot installatie, van beleving tot functionaliteit.

Voor Lixero heb ik verschillende opgeleverde projecten gefotografeerd. Via hun website willen zij graag hun (toekomstige) klanten met actuele beelden laten zien welke werkzaamheden zij verricht hebben. Inmiddels heb ik van hun team ook diverse zakelijk portretten gefotografeerd.

Ben jij op zoek naar een vaste fotograaf voor je bedrijf? Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek!

Klant:
Lixero
Locatie:
Deurne
Productie:
2019 - heden
Dienst:
Interieur, portret
Toepassing:
Website en reclame

Lixero vaste projectfotograaf

Na een kennismakingsgesprek werd er contact met me opgenomen voor een eerste project. Samen met een medewerker van Lixero zijn we naar locatie gereden en heeft hij mij geïnstrueerd welke producten van hen waren en hoe hij dit graag gefotografeerd wilde hebben. 

Bij de volgende projecten werd ik gebeld met de informatie omtrent een nieuwe locatie. Er werd mondeling een fotografiemoment afgesproken en op die dag reed ik naar locatie om diezelfde dag een x-aantal foto’s naar Lixero te sturen.

Hieronder een aantal beelden van de gefotografeerde projecten. (Rousseau ChocoladeJan Linders, Studio 412)

Lixero portretten

Op het moment dat ik benadert werd voor portretten stonden grotendeels van de medewerkers al op hun website met een foto. 
Het is de kunst om een portret zo exact mogelijk na te boosten wanneer een andere fotograaf eerder foto’s gemaakt heeft. Hieronder een aantal portretten.