Lemon Suites is onderdeel van BanBouw, een vastgoedonderneming uit Nuenen. Lemon Suites biedt verschillende diensten aan voor het beheer en onderhoud van vastgoed.

Met regelmaat mag ik voor BanBouw nieuwe content fotograferen, zodat zij de foto's voor zowel interne als externe communicatie kunnen inzetten.

Dit bedrijf bracht me op vele mooie locaties waar zij hun projecten uitvoeren, waaronder het terrein van TU Eindhoven en Oranjekade. Op deze locaties maak ik foto's van het bouwproces en zet ik het personeel op de foto. Deze foto's worden voor diverse doeleinde gebruikt.

Op mijn website staan ook een aantal foto's die ik voor BanBouw en Fixxed mocht vastleggen.

Locatie:
Eindhoven en omgeving
Productie:
2022 - heden
Dienst:
Fotografie

Fixxed op locatie

Hieronder een aantal beelden die geschoten zijn in de prachtige werkruimtes van Lemon Suites. De medewerkers werden ingelicht over mijn komst en wat voor foto’s we graag wilde maken. Bij aankomst ben ik de ruimtes gaan beoordelen of deze in orde waren voor het maken van foto’s. Hierbij let ik op de verlichting die er is en of een ruimte netjes is opgeruimd.

Tijdens de fotoreportage riep ik de personeelsleden wanneer ik hen wilde fotograferen in diverse werksituaties. Om gevarieerd beeld te krijgen, schoot ik in meerdere ruimtes en vanuit diverse standpunten. Ook zorgde ik dat niet continu dezelfde combinatie medewerkers op de foto’s stonden.

Om een reëel beeld te krijgen van hun werkzaamheden stel ik tijdens het fotograferen vragen over hun werk en licht ik toe wat voor foto ik in mijn hoofd heb.