Leenen Advies is een financieel adviesbureau in het centrum van Someren. Een laagdrempelig en modern kantoor met een lange historie. Hier kun je terecht voor betaal- en spaarproducten van RegioBank, verzekeringen, hypotheken, belastingen en administratie. Persoonlijk hulp en aandacht staat bij hen hoog in het vaandel.

Die persoonlijkheid wilde zij ook graag laten zien in de nieuwe bedrijfsbeelden. Gedurende de ontwikkelingen van hun nieuwe website ben ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij hun op locatie.

Locatie:
Someren
Productie:
mei 2019
Dienst:
Bedrijfsfotografie, portret
Toepassing:
Website en reclame

Evelien Thijssen heeft voor Leenen advies mooie bedrijfsfoto’s gemaakt, geschikt voor onze website en social media. Prettige samenwerking!

Emmy Leenen, mede-eigenaar

Leenen Advies fotoreportage

Het fijne aan een vrijblijvend gesprek op locatie, is dat ik al een blik heb kunnen werpen op het bedrijf en kennismaak met het team. Zo voelt hij of zij  zich meer op het gemak tijdens een fotoreportage, wel zo prettig! Daarnaast geef ik de klant voor mijn komst advies mee. Op de dag van de reportage waren de bureaus netjes opgeruimd en het team op elkaar afgestemd betreft kleding. We hebben er een mooie fotomiddag van kunnen maken!

Hieronder een aantal beelden van de bedrijfsreportage van Leenen Advies.