Kunstgras-uitverkoop.nl is een webshop waarbij je kunstgras van hoge kwaliteit in verschillende soorten en maten kunt verkrijgen! Goedkoop en van hoge kwaliteit. Daarnaast verkopen zij diverse accessoires voor het leggen van kunstgras, kun je proefstukjes bij hen bestellen of zelfs naar hun showtuintje komen om de diverse kunstgras met eigen ogen te bewonderen.

De webshop was al aardig op weg toen ik bij hen aansloot om de fotografie op te pakken en al het reclamemateriaal te ontwerpen. Tevens heb ik samen met het team alle webpagina's herzien en een webdesign ontworpen.

Het logo van Kunstgras-uitverkoop.nl is niet door mij ontworpen.

Locatie:
Someren
Productie:
2020 - heden
Dienst:
Fotografie, grafisch ontwerp
Toepassing:
Webshop

Fotografie producten

Goede productfoto’s zijn zo belangrijk! Voor het fotograferen kijk en onderzoek ik wat belangrijk is om in beeld te brengen en hoe ik dat kan doen. Met het fotograferen van kunstgras is het o.a. van belang dat de poolhoogte (sprietlengte) goed zichtbaar is, de kleurtoon met fotobewerking intact blijft en men een indicatie kan krijgen hoe je diverse type kunstgras kunt toepassen. Is het gras bijvoorbeeld ideaal voor sport of juist om op te liggen?

Hieronder een aantal beelden van de fotoreportage.

Grafisch ontwerp productlabels, flyer en reclamebord

Productlabels Om de klant een goede indruk te geven van je producten, kun je ervoor kiezen om samples op te sturen of informatie labels toe te voegen aan je product. Zie dit proefstukje ook als een visitekaartje! De kans om de betreffende persoon te doen overtuigen om een bestelling bij je te plaatsen! 
Denk aan een stevig en verzorgend verpakkingsmateriaal, een informatieve flyer en in dit geval een label met alle specificaties die men wilt weten. Door het toevoegen van een QR code kan met direct naar je productpagina voor (hopelijk) een bestelling. 

Reclamebord Dit reclamemateriaal moet schreeuwen om aandacht en direct aantonen om welk bedrijf het gaat en welke doelstelling dit bord heeft. Men leest niet, dus te veel informatie kan de aandacht wegleiden. Vandaar ‘logo + webshop + telefoonnummer’. Concreet en een strak design!