Knoops Branch and Tree design is al even een trouwe klant van mij. Zij produceren diverse woondecoraties gemaakt van natuurproducten. Van bloesembomen en houten lampen tot trapleuningen en complete feestdecoraties. Een professioneel bedrijf die blijft ontwikkelen en experimenteren met nieuwe unieke producten!

Knoops Branch and Tree Design klopte bij me aan om hun producten voor de webshop te fotograferen. Inmiddels ben ik al vele keren bij hun langs geweest om deze producten te fotograferen of ik nam de lichtere producten mee om in mijn thuisstudio vast te leggen. Deze producten variëren van grote hanglampen tot aan klein decoratiemateriaal.

Locatie:
Someren-Eind
Productie:
2020 - heden
Dienst:
Fotografie, grafisch ontwerp
Toepassing:
Website en reclame

Knoops logo

Aangezien Knoops Branch and Tree Design ook in het buitenland zijn producten verkoopt werd er een naamswijziging doorgevoerd (voorheen Knoops Decoratietakken). En een nieuwe bedrijfsnaam vraagt om een nieuw logo! Voor hun heb ik een strak en minimalistisch logo ontwikkeld.

Knoops flyer

Ik fotografeerde al enige tijd de producten voor Knoops. Zowel de productfoto’s als het nieuwe logo werd verwerkt in een flyer. Deze flyer heb ik voor hen tweetalig ontworpen. Een Nederlandse en een Duitse variant. Aan de hand van hun bestaande huisstijl van hun webshop heb ik de flyer vormgegeven. Het ontwerp werd enthousiast ontvangen!

Knoops productfotografie

Hieronder een aantal voorbeelden van de productfoto’s die ik gemaakt heb. Dit varieert van producten in de productstudio met een witte achtergrond tot het creëren van een sfeerbeeld, passend in de webshop.

Je kunt wel stellen dat ik samen met het bedrijf de manier van fotograferen, aldus de productpresentatie, heb zien groeien. Met regelmaat hebben we de foto’s beoordeelt en gebrainstormd over nieuwe ideeën. Zo hebben we een volledige ruimte bij hen op locatie ingericht voor het fotograferen van producten. Alle producten worden voor een betonnen wand gefotografeerd en indien nodig kan er een nette houten vloer onder geplaatst worden.

Met dezelfde soort ondergronden blijft je webshop zijn rust behouden en zien je bezoekers in één oogopslag je producten.