King Mungo is het merk voor gadgets en cadeauartikelen. Waaronder LED lampen, baby artikelen, bidons en woonaccessoires. Dit bedrijf focust met name op de LED producten.

King Mungo vond me online en benaderde me voor productfoto’s. Sindsdien help ik hem bijna maandelijks met het fotograferen van zijn producten, zodat hij de online verkoop kan starten.

Locatie:
Someren
Productie:
december 2019 - heden
Dienst:
Productfotografie
Toepassing:
Website en reclame

Evelien heeft mooie professionele fotos gemaakt van een aantal producten. Zowel op een witte achtergrond als sfeerfoto’s. Ik ben blij met het resultaat en het is een fijne samenwerking. Ik zou haar zeker aanraden!

M. Kamerman, Someren

King Mungo vaste productfotograaf

Sinds eind 2019 fotograaf ik de producten voor King Mungo. Inmiddels loopt de samenwerking erg vlot en weet ik vrijwel direct welke beelden er verwacht worden. King Mungo neemt contact met me op als hij nieuwe producten heeft om te fotograferen. Vervolgens haal ik deze producten op of hij geeft deze af. Het kan zijn dat er nog toelichting gegeven wordt over het product of we sparren samen over mooie lifestyle foto’s op locatie.

Hieronder een aantal beelden van de bidons die King Mungo verkoopt.

Om een mogelijke koper een indruk te geven van het product, maak ik ooit gebruik van een figurant zoals hieronder.

King Mungo grafische toepassingen

Naast packshot (studiofoto’s met een witte achtergrond), voeg ik waar nodig productinformatie toe aan de foto’s en maak ik sfeerfoto’s op locatie. Op die foto’s laat ik zien hoe je het product gebruikt en in welke situaties je het product kunt gebruiken. Door dit versterkende beeldmateriaal ziet de kijker ook de grootte van het product. Indien nodig werk ik samen met een model. Zie voorbeelden hieronder.