Kerasom B.V. is een groothandel in voornamelijk keramische tegels. Daarnaast maken zij een sterke groei door in de verkoop van natuursteen producten zoals vensterbanken en dorpels. In hun eigen zagerij worden deze producten exact op maat gemaakt, naar wens van de klant.

Voor Kerasom werk ik als fotograaf en grafisch vormgeefster. Daarnaast zorg ik voor content op hun social media kanalen. Zij hebben namelijk diverse webshops in hun beheer. Waaronder Tegel-uitverkoop.nl, Kunstgras-uitverkoop.nl en Steenboknatuursteen.nl. Ook voor die webshops ontwerp ik al het reclamemateriaal en fotografeer ik het assortiment.

Hieronder een selectie van de projecten die ik voor Kerasom gerealiseerd heb.

Klant:
Kerasom
Locatie:
Someren
Productie:
2020 - heden
Dienst:
Fotografie, grafisch ontwerp
Toepassing:
Webshop en reclame

Kerasom brochure

Voor alle natuursteen producten van Kerasom diende er een brochure ontworpen te worden. Deze brochure kwamen bij alle klantrelaties, o.a. afhaalpunten van Kerasom te liggen. Voor het ontwerpproces is er bekeken welke producten er in diende te staan en bijhorende informatie, wat men in zou moeten lezen over het bedrijf en werd er een doelstelling bepaald.

Hieronder een aantal pagina’s van de brochure ’20.

Kerasom fotografie

De tegelgroothandel introduceerde een gloednieuw klantenportaal waar zij graag alle medewerkers op wilde weergeven. In het bedrijf ben ik op zoek gegaan naar twee geschikte locaties om het personeel te fotograferen. Zo zie je dat ik de medewerkers in het magazijn en de zagerij op een andere locatie gefotografeerd heb dan het personeel van overige afdelingen. Omdat er buiten deze voorbeeldportretten veel meer portretten nodig waren, heb ik de achtergrond identiek gehouden om de webpagina waar zij allen zichtbaar zijn rustig te houden.

Kerasom webdesign

Bij het ontwikkelen van dat nieuwe klantportaal heb ik bijgedragen aan het design van de website. Enkele pagina’s zijn hieronder zichtbaar. Kijk voor de volledige website op www.kerasom.nl

Kerasom relatiegeschenk

Eind van het jaar worden alle klantrelaties en medewerkers bedankt met o.a. een lekker wijntje. Aan mij was het de taak een tijdloze eindejaars- wijntas te ontwerpen, elk jaar te gebruiken.

Kerasom uitnodiging

En bij een fijne jaarafsluiting hoort ook een personeelsfeestje. Helaas kon vanwege corona dit interne feestje niet doorgaan bij Camping de Somerense Vennen. Maar de uitnodiging, die hebben ze nog…