Jan Martens groenservice zit gevestigd in Someren. Voor Jan heb ik veel reclamemateriaal mogen ontwerpen. Om te beginnen met een logo!

Voornamelijk met zijn maaimachines zal hij in regio Someren en wie weet daarbuiten tussen het groen aan het werk zijn. Vandaar een illustratie van één van zijn maaiers. Vervolgens heb ik voor hem een visitekaartje, advertenties en stickers ontworpen. Om hem te ontlasten heb ik het drukwerk van dit reclamemateriaal gerealiseerd i.s.m. een lokale drukkerij.

Hieronder het eindresultaat van zijn nieuwe bedrijfslogo! Nieuwsgierig welke ontwerpvoorstellen hij nog meer van me kreeg? Scrol dan verder.

Klant:
Jan Martens Groenservice
Locatie:
Someren
Productie:
mei 2021
Dienst:
Logo, visitekaartje, ad
Toepassing:
Reclame

Jan Martens logo ontwerpproces

Dit waren de ontwerpvoorstellen voor Jan die ik ontworpen had. 

Jan werd direct enthousiast van het tweede logo. Hij noemde het ‘iets eigen, iets unieks die tekening’. De tagline ‘Groenservice’ heb ik voor hem nog aangepast met een wat speelser lettertype. Daarnaast heb ik een aantal kleurvoorstellen toegepast op het logo waarin hij zijn keuze kon maken.

Jan Martens visitekaartje

Het ontwerp van een visitekaartje was vrijwel direct klaar! Hij maakte de keuze uit één van de twee ontwerpvoorstellen en kon gelijk besteld worden.

Jan Martens advertenties

Om direct met zijn nieuwe bedrijf te adverteren wilde Jan graag een staand en een liggend ontwerp voor een advertentie. 

Jan Martens bestickering

In samenwerking met Van Bree Reclame Asten zijn de voertuigen van Jan voorzien van zijn logo.