Jordy had de stap genomen om voor zichzelf te beginnen in de bouwsector. Hij benaderde me of ik daar een passend logo bij kon ontwerpen.

We hebben samen om tafel gezeten om te bespreken wat zijn wensen waren. Ik neem naast de benodigde vragen ook altijd voorbeeldlogo's mee, bijvoorbeeld van concurrenten. Zo kan ik peilen wat de klant aanspreekt en welke richting ik op kan gaan. Werkt des te sneller voor mij, en prettiger voor de klant!

Jordy was vastberaden van de kleur blauw en wilde graag iets met een troffel. In de ontwerpvoorstellen heb ik deze wensen meegenomen en op diverse manieren verwerkt.

Klant:
J. Berkvens bouw- en metselwerken
Locatie:
Someren
Productie:
mei 2020
Dienst:
Logo, visitekaartje, stickers
Toepassing:
Reclame

J. Berkvens logo voorstellen

Hieronder staan de ontwerpvoorstellen voor Jordy die ik ontworpen had. Tijdens het kennismakingsgesprek gaf Jordy mondeling al aan welke stijl hij erg aansprak. Hij wilde graag de optie zien met een beeldlogo van zijn initialen en de verwerking van zijn gereedschap. Op die manier mocht de herkenbaarheid van zijn beroep in het logo verwerkt worden.

Voorstelontwerp 3 heb ik voor Jordy uitgewerkt met de toevoeging van een troffel.

J. Berkvens visitekaartje en stickers

Hieronder het resultaat van de reclame-uitingen die ik voor Jordy ontwikkeld heb. Om Jordy te ontlasten heb ik het drukwerk voor hem geregeld en gecontroleerd. Ook die mogelijkheid heb je bij mij!