Het familiebedrijf Hurkmans Engineering & Maintenance heeft ruim 30 jaar ervaring in blisterseal-techniek. Vader en zoon bieden innovatieve oplossingen vanuit onze eigen ontwerpwerkplaats en leveren ook diverse skinpacks en vacuüm machines op locatie.

De website van Hurkmans Engineering & Maintenance was aan vernieuwing toe en koos Trienekens Online in Deurne voor de ontwikkeling hiervan. Op aanbeveling van Bram van Trienekens Online namen ze contact met me op om de benodigde foto's te verzorgen.

Tijdens een kennismakingsgesprek deelden de vader en zoon details over hun werkzaamheden en gewenste uitstraling voor hun website. In de foto's dient de passie voor techniek centraal te staan met frisse beelden en het gebruik van de blauwe kleuren die kenmerkend zijn voor hun huisstijl.

We spraken af dat Thijs me zou bellen wanneer ze op locatie een klus hadden. Zo kreeg ik de kans om bij HQ Plastics in Eindhoven en De Wit in Helmond te fotograferen. Op beide locaties werd toegelicht welke werkzaamheden zij hier verrichten, zodat ik deze goed in beeld kon brengen.

Locatie:
Omgeving Bakel
Productie:
april 2023
Dienst:
Fotografie
Thijs Hurkmans, eigenaar
Lees verder
Evelien denkt goed mee in wat de wensen zijn en is daar zeer flexibel in, niks is te gek en alles kan. Daardoor hebben we ook een mooie reportage gekregen met foto’s van ons bedrijf met bijbehorende werkzaamheden.

Hurkmans locatie #1

Op de locatie bij HQ Plastic in Eindhoven diende we van te voren ons te kleden voor de cleanroom. Op onderstaande foto’s is te zien hoe Thijs en Peter een sealmachine lost en op de juiste plek installeert.

Hurkmans locatie #3

Bij een andere klant van hen, De Wit in Helmond, hadden we veel vrijheid om verschillende soorten foto’s te maken. Hier hebben we bij diverse sfeerbeelden geschoten bij machines in meerdere ruimtes en konden we een aantal zakelijke portretten schieten, zowel binnen als buiten op het terrein met de bedrijfsbus.