HaptonoMe zet zich in als haptotherapeut om je te helpen om weer lekker in je vel te zitten. Ze begeleidt je om naar jezelf te luisteren, de omgang met anderen, de kracht in jezelf te vinden en alle aspecten daaromheen.

Kim stuurde me een berichtje met enige voorbeelden wat ze graag wilde voor haar foto’s. Ik heb haar voorbeeldmateriaal gestuurd van sfeerbeelden en een fotografiestijl die naar mijn mening goed bij haar ideeën paste. Dit sloot helemaal aan bij haar wensen! Na een telefoontje waarin we deze ideeën verder bespraken, heb ik vervolgens alles voor haar overzichtelijk op de mail gezet.

Klant:
HaptonoMe
Locatie:
Asten
Productie:
januari 2020
Dienst:
Bedrijfsfotografie, portret
Toepassing:
Website en reclame

Voor mijn website heeft Evelien de fotoreportage verzorgd. Ik voelde me bij haar erg op mijn gemak voor de camera en dat zie je terug in de foto’s. Heel mooi resultaat

Kim Hoebergen, eigenaar

Haptonome fotografie op locatie(s)

We hadden de dag gestart met een kop koffie bij haar thuis, waar we vervolgens in haar praktijk de eerste beelden hebben gefotografeerd. Daarna waren we op locatie voor portretten en heb ik extra sfeerbeelden geschoten op het moment dat Kim en haar figurant vertrokken waren. Vrij snel stuurde ik een aantal beelden naar haar door waar enthousiast op gereageerd werd, heel leuk is dat!

Hieronder een aantal beelden van de bedrijfsreportage van HaptonoMe.