Het Walsbergshuisje is een groepsaccommodatie voor maximaal 8 personen midden in de natuur in Deurne. Het verblijf biedt je alle rust door de omgeving en ontspanning o.a. door de hottub en sauna.

Eigenaren Femke en Joost benaderden me voor het vastleggen van de accommodatie. Naast het Walsbergshuisje hebben zij naastgelegen nog een accommodatie, Het Landelijk Huisje, die ik op dezelfde dag heb gefotografeerd.

Tijdens een ontmoeting bij de accommodaties hebben we besproken wat er gefotografeerd diende te worden. Met name was het hierbij van belang dat eventuele bezoekers aan de hand van de foto's voldoende informatie te zien kregen voor het boeken van het verblijf. Denk aan de impressies van activiteiten, welke keuken benodigdheden of poetsattributen er aanwezig zijn en de kijker enthousiasmeren met sfeerbeelden.

Locatie:
Deurne
Productie:
oktober 2021
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Website en reclame

Walsbergshuisje voorbereiding

Het verblijf zag er uitstekend uit toen ik aankwam op locatie! Tijdens het fotograferen verplaats ik zo nu en doen attributen zodat de foto beter tot zijn recht komt of ik ga in overleg met de klant welke foto’s nog meer interessant zouden kunnen zijn. Zo heb ik Femke gevraagd folders uit de omgeving klaar te leggen en wat keukengerei op de aanrecht te zetten. Zoals een pan, koffiepads of gezelschapsspellen. Altijd handig om te weten als toekomstige bezoeker!

Walsbergshuisje impressie

Hieronder een aantal foto’s van diverse ruimtes. De accommodaties biedt nog meer slaapkamers en ook ruimtes als bijvoorbeeld de binnenkomsthal of wasruimte zijn hierin niet zichtbaar. Nieuwsgierig naar de rest? Bekijk de volledige accommodatie op hun website.