Het Landelijk Huisje is een groepsaccommodatie afgelegen in Deurne. Het verblijf is voor maximaal 8 personen geschikt waar je tot rust kunt komen midden in de natuur. Het vakantiehuisje beschikt o.a. over een privé terras, een hottub, een sauna en je kijkt zo uit over een landschap met pony's!

Eigenaren Femke en Joost benaderden me voor het vastleggen van de accommodatie. Naast het Landelijk Huisje hebben zij naastgelegen nog een accommodatie, Het Walsbergshuisje, die ik op dezelfde dag heb gefotografeerd.

Tijdens een ontmoeting bij de accommodaties hebben we besproken wat er gefotografeerd diende te worden. Met name was het hierbij van belang dat eventuele bezoekers aan de hand van de foto's voldoende informatie te zien kregen voor het boeken van het verblijf. Denk aan de impressies van activiteiten, welke keuken benodigdheden of poetsattributen er aanwezig zijn en de kijker enthousiasmeren met sfeerbeelden.

Locatie:
Deurne
Productie:
oktober 2021
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Website en reclame

Landelijk Huisje voorbereiding

Dit verblijf was gloednieuw toen ik uitgenodigd werd. De voortuin van het huisje werd nog onder handen genomen, maar de rest zag er tip top uit om gefotografeerd te worden!

Wanneer ik fotografeer verplaats ik ooit objecten zodat de foto beter tot zijn recht komt of ik overleg met de klant welke foto’s nog meer interessant zouden kunnen zijn. Zo heb ik met Femke besproken om foto’s te maken waarbij de sauna en de hottub “echt” in gebruik is en aan de keukentafel een spelletje te doen met figuranten.  Zo creëer je een echte sfeerbeleving voor de toekomstige bezoeker!

Landelijk Huisje impressie

Hieronder een aantal foto’s van de accommodatie. Dit verblijf biedt nog meer slaapkamers en ook ruimtes als bijvoorbeeld de binnenkomsthal of een wasruimte die hierin niet zichtbaar zijn. Nieuwsgierig naar alle foto’s? Bekijk de accommodatie op hun website.