De Gemeentegids van Asten landt bij vele inwoners op de deurmat. Een gids over alle in de gemeente belangrijke instellingen, gemeentediensten, vrijwilligerswerk en de informatie om met hen in contact te komen.

Gemeente Asten wilde deze gids invullen met nieuw beeldmateriaal. Van nieuwe bouwprojecten, tot nieuwe ondernemingen en andere frisse beelden om de beeldbank up-to-date te houden.

Ik werd gebrieft met de beelden die Gemeente Asten nog miste. Daarbij werden er enkele mogelijkheden beschreven met locaties en projecten waar ik heen zou kunnen gaan om te fotograferen. Ontzettend mooie opdracht was dit! 

Locatie:
Asten
Productie:
juli 2019, 2020
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Gemeentegids 19/20

Gemeentegids Asten

Zo reed ik in een aantal dagen van locatie naar locatie om de verschillende beelden vast te leggen. Van sport tot amusement, van natuur tot bedrijven! Het weer zat ontzettend mee en bij de bedrijven waar ik binnenwandelde vroeg ik om goedkeuring wanneer er mensen op de foto kwamen te staan. Óf ik gebruikte een langere sluitertijd om de voorbijlopende mensen “weg te vervagen” wanneer ik een foto maakte.