Fixxed is het onderhoudslabel van BanBouw, een vastgoedonderneming uit Nuenen. Fixxed is gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en planmatig onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en meer.

Met regelmaat mag ik voor BanBouw nieuwe content fotograferen, zodat zij de foto's voor zowel interne als externe communicatie kunnen inzetten.

Dit bedrijf bracht me op vele mooie locaties waar zij hun projecten uitvoeren, waaronder het terrein van TU Eindhoven en Oranjekade. Op deze locaties maak ik foto's van het bouwproces en zet ik het personeel op de foto. Deze foto's worden voor diverse doeleinde gebruikt.

Op mijn website staan ook een aantal foto's die ik voor BanBouw en Lemon Suites mocht vastleggen.

Locatie:
Neunen en omgeving
Productie:
2022 - heden
Dienst:
Fotografie

Fixxed op locatie

Hieronder een aantal beelden die geschoten zijn bij TU Eindhoven. Hier verricht het team van Fixxed o.a. zijn werkzaamheden uit.

Fixxed in de Achterban

AchterBan is hét magazine van BanGroep. Voor dit blad mocht ik naar diverse locaties om de werkzaamheden vast te leggen. Van het personeel op kantoor tot aan de collega’s op de bouw. Ook Fixxed kreeg een aantal pagina’s binnen dit magazine. Wat een geweldig gevoel als je jouw foto’s terug ziet!

Bekijk het volledige magazine via https://lnkd.in/e_xstr6f