Die Heise Bierfesten, gehouden in Someren-Heide sinds 2008, is een jaarlijks terugkerend festival in het laatste weekend van augustus. Het festival staat in het teken van lederhosen, dirndls, Duitse schlagermuziek en pullen bier.

In 2021 stopte de grafische vormgever van Die Heise Bierfesten, en zij benaderde mij om het stokje over te nemen. Dat leek me ontzettend leuk en leerzaam! Die Heise Bierfesten heeft een grote groep organisatoren en vrijwilligers die ervoor zorgen dat bezoekers een weekend vol plezier beleven. Het is erg leuk om hier deel van uit te maken!

Op deze pagina vind je een deel van de ontwerpen die ik heb mogen creëren.

Locatie:
Someren-Heide
Productie:
2022-heden
Dienst:
Vaste grafisch vormgever

HBF belettering Volvo V70

In samenwerking met Nicky van het bestuur en Glascoating Someren hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe promotiewagen voor Die Heise Bierfesten zeker niet over het hoofd gezien kan worden op de Nederlandse wegen!

HBF chaletborden

Natuurlijk willen we de bezoekers direct laten zien wat er op het festivalterrein te vinden is. Door de bedrukking op platen gemaakt van het materiaal dibond kunnen deze platen tegen weer en wind en zijn ze bestand tegen een stootje.

HBF overige materiaal

Bij de aankondiging van een festival moet je aan veel verschillende soorten reclamemateriaal denken, zowel online als offline, om ervoor te zorgen dat je opvalt. Voor Die Heise Bierfesten heb ik verschillende uitingen vormgegeven, waaronder sociale media-berichten, bouwhekbanners, spandoeken, sandwichborden, polsbandjes, stickers, muntzakjes, advertenties, kleurplaten, vlaggen, flyers, posters en meer!

Ik zou zeggen, houd de socialemediakanalen van Die Heise Bierfesten in de gaten om meer van mijn werk te zien. 😉