Boscafé De Soete Inval maakt deel uit van Natuurpoort Vennenhorst. Prachtig gelegen rondom het natuurgebied van de Peel en ideaal als uitvalsbasis of tussenstop als je mooie wandelingen of fietstochten door de omgeving van Someren gaat maken!

Voor hen heb ik op een mooie zomerdag foto’s gemaakt van het terras met een uitzicht op de prachtige natuur, de inrichting van het restaurant binnen en de fijne zitruimte in de serre. Tevens zijn er sfeerbeelden gemaakt waaronder close-ups van de gerechten en de werkzaamheden van het personeel.

Klant:
De Soete Inval
Locatie:
Someren
Productie:
september 2019
Dienst:
Bedrijfsfotografie
Toepassing:
Reclame

De Soete Inval fotografie werkwijze

In overleg met de werknemers van Boscafé De Soete Inval ben ik op een tijdstip gekomen dat het wat rustiger was. Zo had ik de ruimte om het interieur te fotograferen zonder dat iemand op de foto staat. Binnen een uurtje kwamen de eerste wandelaars een koffie en gebak bestellen. Een aantal bezoekers vonden het zelfs leuk als ik hen vroeg om even te proosten voor de foto en hun net uitgeserveerde lunch mocht fotograferen! Mooie beelden krijg je dan.

Nadat alle hoeken en sfeerbeelden waren gefotografeerd, heb ik meer afstand genomen om de omgeving te fotograferen. Zeker bij een bedrijf als deze geeft dat een meerwaarde aan het bedrijfsbeeld.