In De Ruchte bruist het van de activiteiten. In het theater kun je genieten van cabaret, familievoorstellingen, shows en meer. Na de voorstelling kun je een drankje en een snack nuttigen in de foyer waar je in de middag kunt lunchen in samenwerking met de ORO. In De Ruchte komen sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten samen.

Bij de mooie bedrijf heb ik één theaterseizoen gewerkt. Zo hield ik alle sociale media kanalen bij en ontwierp ik diverse grafische middelen, waaronder menukaartje, cadeaubonnen, banners en uitnodigingen. Met veel plezier heb ik het PR team mogen ondersteunen in de drukte van het 20ste jubileumjaar na mijn afstuderen!

Klant:
De Ruchte
Locatie:
Someren
Productie:
november 2018
Dienst:
Fotografie, grafisch ontwerp
Toepassing:
Website en reclame
Rick, Marketing & PR, Programmeur
Lees verder
Als theater en vergaderlocatie werken we al jaren samen met Evelien. Zowel voor fotografie als voor grafisch ontwerp. Ze is prettig in de omgang, communicatief weet je precies waar je aan toe bent en het werk wat ze levert is tot in de puntjes goed verzorgd. Dikke aanrader!

De Ruchte bedrijfsreportage

Dit levendige bedrijf benaderde me samen met hun interieurvormgeefster voor de fotografie toen een deel van het theater net verbouwd was. Er was een aanbouw geplaatst en de gezamenlijke foyer was volledig gerenoveerd met een nieuwe bar en grote keuken. Deze ruimtes heb ik overdag en in de avonduren gefotografeerd om de culturele beleving vast te leggen. In deze foyer heb ik tevens meerdere optredens mogen fotograferen, erg leuk!

Hieronder een aantal beelden van de vernieuwde foyer in De Ruchte.

De Ruchte grafisch ontwerp

Elke maand ontwierp ik nieuwe banners met artiesten die in die maand aanbod kwamen, zorgde ik voor content op de sociale media kanalen en was er ruimte voor eigen inbreng voor het creëren van nieuwe stijlen en promotie materiaal. Hieronder een aantal ontwerpen die ik gemaakt heb.

De Ruchte portretten

Het nieuwe theaterseizoen van De Ruchte stond in het jaar 2018/2019 in het teken van het 20 jarig jubileum. Met het uitbrengen van een theaterbrochure werd het team gefotografeerd. Onderstaand een aantal portretfoto’s.