In De Ruchte te Someren bruist het van de activiteiten. In het theater kun je genieten van cabaret, familievoorstellingen, shows en meer.

Voor dit theater heb ik meerdere opdrachten mogen realiseren, zowel grafisch als in fotografie. In de alinea hieronder staat gerelateerde projecten voor de Ruchte.

In dit geval mocht ik diverse vergaderruimtes fotograferen die vernieuwd waren. Altijd prettig voor de bezoeker of klant dat ze kunnen zien wat ze aan je ruimtes hebben!

Klant:
De Ruchte
Locatie:
Someren
Productie:
april 2022
Dienst:
Fotografie
Toepassing:
Website

De Ruchte Willem Boszaal

De Willemboszaal heeft een capaciteit van 40 personen. bij het reserveren van deze ruimte kan men aangeven welke faciliteiten hij of zij graag wil. Misschien het gebruiken van een beamer, of dient er wat fris gekoelt te staan, of is er een bepaalde indeling van de tafels gewenst. Die verschillende wensen van bezoekers heb ik meegenomen in de fotografie.

De Ruchte RenewMyID Skybox

In de RenewMyID Skybox kun je ongestoord vergaderen én heb je prachtige zicht op de kerk van Someren. Met voldoende daglicht, een luchtzuivering installatie en werkverlichting blijft iedereen er met zijn of haar aandacht bij.

De Ruchte overige ruimtes