De Peelheide is een sfeervolle groepsaccommodatie gelegen in het natuurgebied de Peel. Ideaal voor een weekend weg met familie of vriendengroep. Deze accommodatie beschikt o.a. over een grote gezamenlijke keuken, een bar een speelruimte voor kinderen en een enorme tuin.

Samen met een aantal figuranten heb ik de beleving van de accommodatie vastgelegd. Het volledige interieur, waaronder de slaapkamers en het ‘woongedeelte’, spelende kinderen in de tuin en alle faciliteiten die dit bedrijf te bieden heeft.

Locatie:
Neerkant
Productie:
september 2019 en 2020
Dienst:
Bedrijfsfotografie
Toepassing:
Website en reclame

Evelien heeft voor onze onze website mooie foto`s gemaakt, en tevens flyer en visitekaartjes ontworpen met mooie sfeerbeelden, snelle service. Wij zijn blij met het resultaat!

Hennie Sonnemans, mede-eigenaar

De Peelheide bedrijfseportage

Één jaar later heeft De Peelheide haar accommodatie uitgebreid met een groot terras. Voorzien van mooie verlichting en waaiers indien het een hete zomerdag is. Zij benaderde mij opnieuw voor het maken van nieuw beeldmateriaal. Ik ben tegen zonsondergang die kant op gegaan om de sfeerbeleving onder de overkapping te benadrukken. En zoals geadviseerd kwamen er een aantal familieleden van hen langs om het sfeerbeeld compleet te maken!

Hieronder een aantal beelden van de bedrijfsreportage van groepsaccommodatie De Peelheide.

De Peelheide visitekaartje en flyer

Graag ontvingen Hennie en Sjaak, eigenaren van De Peelheide, een ontwerp voor visitekaartjes en een flyer. In de ontwerpen kon ik de beelden die ik bij hen gemaakt had mooi toepassen. Zowel voor het kaartje als de flyer heb ik twee ontwerpvoorstellen gemaakt, waarin de klant zijn of haar gewenste aanpassingen kon doorgeven.

Hieronder de ontwerpen voor groepsaccommodatie De Peelheide.