Deze slijterij is specialist in wijnen, bieren, proeverijen en cadeaupakketten. De winkel is helemaal in bourgondische stijl ingericht en achterin de winkel worden workshops gegeven.

Het team van De Geneughten was voor onze samenwerking al geen onbekende van me. Nadat de eigenaar op de hoogte was van mijn portfolio sprak hij me vrijwel direct aan om samen eens een fotoshoot in te plannen. Hij had namelijk sfeerbeelden nodig voor de webshop die hij draait, wijnengeschenken.nl.

Naast wijnengeschenken.nl heeft eigenaar Mario meerdere webshops in zijn beheer. Het was aan mij om al deze webshops in een, zo te noemen, overkoepelende huisstijl te verwerken. Dat wil zeggen dat de logo's die ik daarvoor ontworpen heb in dezelfde stijl zijn ontworpen. De webshops zijn nog in ontwikkeling, dus moet nog even geduld hebben met het delen van mijn ontwerpen...!

Inmiddels heb ik meerdere mooie projecten voor hem mogen realiseren, soms in samenwerking met meerdere lokale ondernemers, erg leuk!

Locatie:
Someren-Eind
Productie:
april 2020 - heden
Dienst:
Fotografie, grafisch ontwerp
Toepassing:
Website en reclame

Aandacht en professionaliteit is een sterke kant bij Evelien Fotografie!

Mario Kanters, Eigenaar

De Geneughten fotografie

Hieronder enkele sfeerbeelden voor de webshop www.wijnengeschenken.nl

De Geneughten kerstpakketten

Deze ambitieuze ondernemer benaderde me om kerstpakketten te fotograferen en een flyer te ontwerpen. Dit project verliep als volgt;

Op locatie hebben we een setting gebouwd met studioverlichting om de juiste warme sfeer op beeld te projecteren. Voordat ik op locatie kwam fotograferen hebben we namelijk besproken welke beelden zij graag wilde realiseren en wat we daarvoor nodig hadden. Eenmaal op locatie waren alle pakketten met diverse producten onderling verdeeld en hebben we gezamenlijk een fotoruimte gecreëerd. 

Alle kerstpakketten heb ik vervolgens in de juiste plek voor de lens gezet waarbij ik een groot scherm naast mijn camera kon afkijken hoe de producten stonden gepositioneerd. Met een camera vast op statief en een tweede camera voor close-ups hebben we o.a. onderstaande beelden gefotografeerd.

De Geneughten (groeps)portretten

Vervolgens heb ik het personeel gefotografeerd en een groepsportret gemaakt. In bedrijfskleding en voor een mooie presentatiewand in eigen winkel!

Folder kerstpakketten

Naast alle foto’s en aangeleverde teksten heb ik een folder ontworpen voor De Geneughten. Gezien de hoeveelheid tekst en voldoende foto’s die in deze folder een plekje moest krijgen hebben zij op mijn advies een welgenoemde drieluik folder ontvangen. Deze folder werd verspreid onder vele lokale ondernemers ter promotie voor kerst- en personeelspakketten. Een goede presentatie van De Geneughten als bedrijf en zijn producten!