Café De Compagnon is een drinkgelegenheid midden in het centrum van Asten. De inrichting heeft een warm en klassiek sfeertje waar veel geluisterd wordt naar top 2000 muziek om het ook voor ouderen toegankelijk te maken.

Naastgelegen Pub & Grill De Baron is van dezelfde eigenaar die graag De Compagnon in een soortgelijke jasje wilde stoppen betreft het logo. Aan mij de taak om dit te realiseren, maar zodanig dat dit voor een oudere doelgroep aantrekkelijk is.

Naast het logo heb ik ook een drankkaart voor hen ontworpen en op later termijn heb ik dit karakteristiek pandje gefotografeerd. Bekijk hier de foto's!

Locatie:
Asten
Productie:
2021 - heden
Dienst:
Logo, huisstijl en fotografie

Ik ben zeer tevreden over de service van Evelien Thijssen en het ontvangen eindresultaat. Evelien heeft voor ons een nieuwe drankenkaart gemaakt en het logo ontworpen, wat nu het uithangbord is geworden van onze zaak De Compagnon. Wij werden telkens goed op de hoogte gehouden met hoe het ervoor stond. Dit deed Evelien zowel telefonisch als fysiek.

Mocht ik weer iets nodig hebben in de toekomst dan zal ik Evelien zeker weten weer inschakelen.

Job, floormanager

De Compagnon fotografie

De Compagnon drankenkaart

Floormanager Job stelde een lijst voor me samen met dranken die op de kaart mochten staan. In oveleg hebben we besloten wat voor formaat kaart dit zou worden. Hierin werd meegenomen dat dit voor de ouderen doelgroep goed leesbaar moest zijn en prettig in de hand! Het is een karakteristieke kaart geworden.