BuitenEten is een bijzonder uitje voor verschillende gelegenheden. Van een zakelijk evenement tot een vrijgezellenfeest. Een workshop koken op kampvuur is een sfeervolle groepsactiviteit voor zowel formele als informele aangelegenheden.

Samen bezig, niet te actief, iedereen kan deelnemen en met een lekker resultaat.

Wendy van Buiten Eten benaderde me voor het ontwerpen van een visitekaartje en reclame op de vervoersmiddelen die zij verhuren; E-choppers en tuktuks! Daarnaast heb ik hun een eind op weg geholpen met het bestickeren van hun bedrijfsbus.

Locatie:
Someren-Eind
Productie:
januari 2021
Dienst:
Visitekaartje, stickers
Toepassing:
Reclame

Buiten Eten visitekaartje

De website van Buiten Eten staat als een bus. Prachtige site waar een huisstijl goed vanaf te lezen is. Daarnaast beheert Wendy een beeldbank met onwijs mooie foto’s. Het was dus een feest om voor haar een visitekaartje te ontwerpen! Ze ontving een liggend ontwerp en een staand ontwerp. Nadat één foto vervangen mocht worden was het visitekaartje klaar voor drukwerk!

Een kaartje waarbij de kijker direct een impressie ziet en het juiste gevoel krijgt om het bedrijf te benaderen.

Buiten Eten magneetstickers tuktuks

Bij dit bedrijf kun je tuktuks huren, hoe leuk is dat! Wendy heeft zelfs diverse routes uitgestippeld langs de mooiste plekken rondom de Peel of langs lokale winkels waar je boodschappen kunt doen en vervolgens op locatie bij haar te bereiden op kampvuur.

Maar als deze drie-wielers voorbij een menigte rijden wil je als bedrijf natuurlijk wel gezien worden! Dat vraagt om een logo, contactgegevens en eventueel een sfeerfoto voor de impressie. Zie hieronder het resultaat van de magneetstickers:

Buiten Eten e-chopper stickers

Ook bij de e-choppers mocht het opvallen bij welk bedrijf je deze leuke vervoersmiddelen kunt huren. Met een feloranje sticker op maat gemaakt geplakt op een zwart voertuig moet dat wel lukken! En een (klein detail), door er ‘.nl’ achter de zetten, weet men je direct online te vinden en zien zij wat voor activiteiten Buiten Eten nog meer aanbiedt.