Boom Events is sterk in het organiseren van activiteiten voor groepen en hebben daarvoor een aantal leuke groepsspellen ontwikkeld die op iedere gewenste locatie kunnen plaatsvinden. Omdat een activiteit met collega’s, familie of vrienden vaak gepaard gaat met een hapje en een drankje, werken zij samen met een aantal gerenomeerde horeca gelegenheden in de regio Zuidoost Brabant.

Op deze manier kunnen zij ook een compleet arrangement aanbieden van een activiteit in combinatie met een lunch, diner en/of borrel en nemen zij de zorg voor de organisatie van een event geheel uit handen.

Zij benaderde mij voor het ontwerpen van speelkaarten! Deze kaarten worden gebruikt tijdens de activiteiten of merchandise ingezet.

Locatie:
Asten
Productie:
februari 2020
Dienst:
Speelkaarten
Toepassing:
Reclame

Het is heel fijn samenwerken met Evelien. Ze reageert snel op mail en maakt een superleuk ontwerp, in ons geval voor speelkaarten. Voor een volgend ontwerp weten wij Evelien zeker weer te vinden!

Boom Events, Asten

Boom Events outdoor

Boom events outdoor wist een eigen outdoor horeca terrein te openen! Super mooi initiatief waarbij zij langs een druk fiets- en wandelpad een gezellig horecaterrein hebben gebouwd. het was aan mij om daar een passend logo bij te ontwerpen. Aangezien zij in gemeente Someren en omstreken bekend staan onder de naam Boom Events, wilde ze graag hun identiteit behouden, ook in het logo. 

De cirkels die zij al gebruikte binnen hun branding heb ik doorgevoerd in dit nieuwe logo. Zie hieronder het resultaat.