Boeren met LEF is een onderdeel van Voergroep Zuid, een initiatief dat jonge boeren aanmoedigt om gedurfde en innovatieve benaderingen te verkennen binnen de agrarische sector. Met praktische ondersteuning, educatie en netwerkmogelijkheden stimuleert Boeren met LEF ondernemerschap en bevordert het duurzame oplossingen voor de uitdagingen van de moderne landbouw.

Toen Boeren met LEF nog in de kinderschoenen stond, wilde ze graag de aandacht trekken met reclamespotjes, beeldmateriaal en banners. Uit de vele aanmeldingen van aangesloten boeren en boerinnen die het gezicht van Boeren met LEF konden worden, werden een boerin en een boer geselecteerd.

Anja, de boerin, en Michel, de varkensboer, werden het gezicht van Boeren met LEF. Ik heb beide een paar keer bezocht om hun werkvloer en henzelf te leren kennen. Voor het fotograferen van campagnemateriaal hebben we een ochtend gepland om hun diverse werkzaamheden in en om het bedrijf vast te leggen. Werkelijk waar, wat een leuke mensen!

Het was ook bijzonder dat ik werd uitgenodigd om foto's te maken terwijl er een filmploeg bij de boeren bezig was, om uiteindelijk reclames van te maken. Dat was erg leuk en leerzaam!

Productie:
2023
Dienst:
Fotografie

Boeren met LEF boerin Anja

Dit is een selectie uit de beelden die ik bij boerin Anja gefotografeerd heb.

Boeren met LEF boer Michel

Foto’s worden nog geplaatst…