Beeldenmarkt heeft een behoorlijk assortiment in (tuin)beelden, glassculpturen, versteend hout, windspinners, plantenbakken, sokkels en ga zo maar door! Zij verkopen naast hun filiaal gelegen in Someren met een prachtige showroom én showtuin ook online op hun webshop.

Eigenaar Martin belde me op nadat hij iemand gesproken had die tevreden was over mijn diensten! Altijd leuk om terug te horen. Zij wilde graag een volledige bedrijfsreportage waarin het bedrijf en hun producten in opgenomen zouden worden. Maar ook een portret van de medewerkers en een groepsportret.

Na een kennismakingsgesprek bij hen op locatie en achteraf een informatieve e-mail vanuit mij, hebben ze opnieuw contact met me opgenomen voor een samenwerking. Zie hieronder een aantal foto's van de Beeldenmarkt.

Locatie:
Someren-Eind
Productie:
juni 2021
Dienst:
Bedrijfsfotografie, cadeaubon
Toepassing:
Website en reclame

Beeldenmarkt showroom

Voor mijn komst om te fotograferen, heb ik telefonisch toegelicht en per e-mail een handig overzichtje gestuurd ter voorbereiding.
Denk aan het opruimen en poetsen van de ruimte, het verwijderen van prijskaartjes en het verwijderen van (tijdelijk) reclamemateriaal.

Klantvriendelijkheid staat bij Beeldenmarkt hoog in het vaandel. Vandaar dat er een kennis als figurant voor de foto’s aanschoof. Op deze manier breng je voor een website bezoeker, kijker van je bedrijfsfoto’s of een toekomstige klant een indicatie hoe men geholpen wordt in jouw zaak.
Hieronder een aantal sfeerbeelden van de bedrijfsreportage.

Beeldenmarkt showtuin

De showtuin heb ik gefotografeerd toen het weer gunstig was en het personeel de ruimte had om de tuin te fatsoeneren. Ook hier werden alle prijskaartjes verwijderd en werden de beelden gepoetst waar nodig.

Beeldenmarkt cadeaubon

De Beeldenmarkt wilde naast het vernieuwen van hun website met foto’s, ook graag een nieuwe cadeaubon. Ik heb het twee ontwerpvoorstellen gestuurd waaruit zij hun keuze konden maken. Na enkele aanpassingen was de bon klaar voor drukwerk!