De BanGroep is een bedrijvengroep van 7 bedrijven. Zij ontwikkelen, bouwen en onderhouden een duurzame, prettige en hoogwaardige woon- en werkomgeving.

Het marketing team van BanGroep neemt contact met me op om een shootdag in te plannen. Zij weten van te voren precies wat voor beelden zij kunnen gebruiken en gaan voor het fotograferen in overleg met me hoe we deze beelden kunnen vastleggen.

Dit bedrijf bracht me op vele mooie locaties waar zij hun projecten uitvoeren, waaronder het terrein van TU Eindhoven en Oranjekade. Op deze locaties maak ik foto's van het bouwproces en zet ik het personeel op de foto. Deze foto's worden voor diverse doeleinde gebruikt.

Bekijk op deze pagina waar de foto's onder andere voor worden ingezet.

Klant:
BanGroep
Locatie:
Neunen en omgeving
Productie:
2022 - heden
Dienst:
Fotografie
Loes, Marketing & PR
Lees verder
Evelien is een professionele Bedrijfs- en trouwfotografe die goed voorbereid te werk gaat. We hebben al meerdere keren met haar mogen samenwerken voor onder andere ons bedrijfsmagazine de AchterBan en portretfoto’s van collega’s binnen de BanGroep. We raden iedereen aan om met Evelien samen te werken!

Loes Wijnen, namens BanGroep

BanGroep op kantoor

Hieronder een aantal beelden die op het hoofdkantoor in Neunen geschoten zijn. Wanneer er nieuwe personeelsleden zijn worden zij gefotografeerd op hun eigen werkplek en wanneer er behoefte is aan nieuw beeldmateriaal voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief of reclamefolder wordt er een fotografieplan gemaakt om in of rondom het kantoor te fotograferen. Op de eerste beelden het leuke marketingteam die deze shoots samen met me voorbereiden!

BanGroep op de bouw

Deze bouwgroep laat graag zien met welke projecten zou zoal bezig zijn. Op de bouw maak ik foto’s van het proces of ik spreek de medewerkers aan of zij me kunnen helpen met het maken van wat leuke portretfoto’s terwijl ze hun werkzaamheden uitvoeren of toch even naar de camera kijken. Bij BanGroep zijn ze bekend dat ze met enige regelmaat gefotografeerd kunnen worden. Uiteraard wel met een aankondiging.

BanGroep magazine

AchterBan is hét magazine van BanGroep. Voor dit blad mocht ik naar diverse locaties om de werkzaamheden vast te leggen. Van het personeel op kantoor tot aan de collega’s op de bouw. Wat een geweldig gevoel als je jouw foto’s terug ziet!

Ook de cover-foto was een heel geslaagd experiment al zeg ik het zelf. Hierin heb ik het gezicht van JAN Facilities, Monique, op diverse plekken binnen hetzelfde kader gefotografeerd om de diversiteit van deze dienstverlening te visualiseren.
Bekijk het volledige magazine via https://lnkd.in/e_xstr6f