Arte Groep is een natuursteenleverancier gevestigd in Helmond. Zij leveren de beste kwaliteit werkbladen en materialen voor keukens en andere projecten. Van graniet, composiet, glas, keramiek tot Dekton.

Afdeling Marketing en HR namen contact met me op voor het maken van actiefoto's van de personeelsleden. Hun eigen beeldbank was toe aan nieuw beeldmateriaal. Dit beeldmateriaal wordt toegepast op de website, sociale media kanalen en via interne communicatie.

Eerst vond er een kennismaking plaats. Ik ontmoette het team en kreeg een rondleiding op de afdelingen die zij graag gefotografeerd wilde hebben. Tijdens deze kennismaking bekijk ik de ruimtes die geschikt zijn voor de fotografie, beoordeel ik of ik extra verlichting nodig heb tijdens het fotograferen en stel ik vragen aan de medewerkers om te begrijpen welke werkzaamheden zij verrichten. Zo kan ik met het team in overleg welke beelden ik in het vervolg kan schieten.

Arte Groep vindt het belangrijk dat haar medewerkers met plezier op de werkvloer staan en wilde dat graag in de foto's terug laten komen. Door eerst met het personeel in gesprek te gaan, voelen zij zich meer op zijn of haar gemak bij me, voordat ik direct de lens op hen richt. Op deze manier was deze fotografie ochtend erg goed én gezellig verlopen!

Locatie:
Helmond
Productie:
juni 2023
Dienst:
Fotografie

Arte Groep afdeling productie

Dit is een selectie uit de beelden die ik op de afdeling Productie gefotografeerd heb. De foto’s hierboven zijn in de showroom van Arte Groep gemaakt.