bruiloft fotografie

Gefeliciteerd jullie zijn verloofd! Nu kunnen jullie beginnen met de voorpret en daarbij hoort ook het kiezen van de juiste fotograaf!
Ook bij een geregistreerd partnerschap of een andere bijzondere gelegenheid leg ik graag deze bijzondere momenten voor je vast!

bruiloft-fotografie-evelienthijssen (1)

Dat lijkt me toch wel één van de belangrijkste voorbereidingen. Niet alleen om de fotografiestijl die een fotograaf heeft, maar ook om het mengen tussen de aanwezigen als leuk gezelschap en het vangen van mooie momenten die jullie als bruidspaar ontglipt zijn.

Zo onopvallend mogelijk ben ik de hele dag alert op de grote prachtige momenten, maar ook de intieme momenten zoals de emotionele gezichten van dierbaren, spelende kinderen in de achtergrond of onderonsjes. Met de aanvulling van detailfoto’s en sfeerbeelden ontvangen jullie een complete beeldbank die deze bijzondere dag omschrijft!

Ik sta echt te springen om jullie mooiste dag vast te leggen en zal me vereerd voelen om dit voor jullie te mogen doen!

Na een kennismakingsgesprek zet ik alle besproken informatie op de mail zodat jullie deze rustig kunnen doornemen. 

Onder tarieven kun je een deel van aanbod lezen. Willen jullie graag na het bekijken van mijn website me beter leren kennen en meer van mijn werk zien? Stuur dan een mailtje met jullie trouwdatum, locatie en wensen naar
 info@evelienthijssen.nl

Liefs, Evelien

Om je een indruk te geven van mijn fotografiestijl én te laten zien hoe ik jullie dag in beeld kan brengen, hieronder alvast een impressie van een geregistreerd partnerschap dat ik vastgelegd heb.

Samen jullie dag vastleggen?