Evelien Thijssen

Vormgeven heb ik vroeg ontdekt en niet meer los kunnen laten. Ik ben een echte conceptdenker die een bepaalde merkbeleving goed kan onderzoeken, onderbouwen en creeëren. En toen ik voor het eerst een camera in handen kreeg tijdens mijn opleiding is mijn nieuwsgierigheid in fotografie niet meer weggegaan!

Een keuze maken als fotograaf of grafisch vormgever na mijn opleiding… dat kon ik niet! Dus waarom niet allebei?! Die twee kunnen elkaar goed versterken. Èn wat heb ik veel plezier in de variatie of de combinatie van opdrachten die ik met deze vaardigheden kan realiseren.

Werk ik alleen voor bedrijven? Het antwoord daarop is: nee. Het zal deels te maken hebben met mijn opleiding en mijn ondernemende ouders dat ik met name voor bedrijven aan de slag ben gegaan. Maar wat word ik dolenthousiast wanneer ik een bruiloft mag vastleggen! Dat is toch wel een van de mooiste gelegenheden om bij aanwezig te mogen zijn, zo prachtig.

Verder ben ik in mijn vrije tijd te vinden op de tennisbaan, op bezoek bij vriendinnen en familie of aan het rondneuzen in de kringloop voor een gaaf kleinmeubel om op te knappen.

Wil je graag met me samenwerken? Leuk! Stuur me gerust een berichtje.