jullie gaan trouwen

Van harte gefeliciteerd samen! De voorpret kan beginnen!
Daarbij hoort ook het kiezen van een fotograaf. Iemand die jullie prachtige liefdesverhaal op een schitterende manier weet vast te leggen, de momenten vangt die jullie als bruidspaar mogelijk ontgaan zijn op deze dag, maar ook een leuk gezelschap is tussen de aanwezigen. De fotograaf zal tenslotte de hele dag aan jullie zijde staan en iedereen enthousiasmeren om comfortabel en mooi op de foto te staan!

Op deze pagina wil ik me kort aan jullie voorstellen en proberen uit te leggen hoe ik te werk ga. Ik kijk er naar uit om van jullie te horen en bij vragen… Neem gerust contact met me op!

bruiloft-fotograaf-evelien-thijssen-anne-niels
bruiloft-fotograaf-evelien-thijssen-anne-niels

Mijn aanbod

Het tarief voor een bruidsreportage start bij € 1.525,- voor 6 uur fotografie. Voor het exacte bedrag maak ik graag een prijs op maat voor jullie op.

Bekijk hieronder mijn werkwijze voor meer informatie.

Willen jullie graag een kennismakingsgesprek plannen?

De trouwfotograaf

Ik kijk er enorm naar uit om jullie prachtige dag vast te leggen en voel me vereerd om dit te mogen doen. Wellicht vragen jullie je af wie ik ben en welke ervaring ik heb in bruiloftsfotografie.

In 2019 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft voor goede vrienden van mijn zus. Die ervaring was ontzettend spannend! Gelukkig waren ze erg ontspannen en gaven ze me alle vrijheid om hun dag vast te leggen. Een perfecte start voor mijn carrière als bruiloftsfotograaf. Hoewel ik geen reclame maakte over het fotograferen van bruiloften, omdat ik me richt op bedrijfsfotografie, wisten mensen mij toch te vinden. Elke keer wanneer ik een geregistreerd partnerschap, familiegelegenheid of bruiloft fotografeerde bloeide ik helemaal op! Ik ben graag onder de mensen en kan echt genieten van andermans geluk. Om dat te mogen fotograferen vind ik heel bijzonder.

Het vastleggen van de grote bijzondere momenten, maar ook de kleine intieme momenten zoals de emotionele gezichten van dierbaren, spelende kinderen of onderonsjes. Met de aanvulling van details en sfeerbeelden ontvang je een complete beeldbank die jullie bijzondere dag omschrijft!

Tijdens een kennismaking vertel ik jullie graag meer over mijn reis in de trouwfotografie.

Mijn werkwijze

Kennismaking

Een gezellig vrijblijvend gesprek. Kom naar mijn kantoor in Someren of ik kom bij jullie langs. Een telefonisch gesprek kan natuurlijk ook!

Check je mailbox

Altijd fijn om de besproken informatie nog eens door te nemen. Ik hoor graag terug als jullie nog vragen hebt en natuurlijk ook of ik jullie dag mag vastleggen!

We hebben een match!

Er is een klik en jullie willen graag dat ik jullie trouwdag vastleg, wat ontzettend leuk!! Ik stuur jullie een overeenkomst met alle besproken details die tot zover bekend zijn. Zodra de aanbetaling is voldaan, staat jullie dag definitief bij mij in de agenda!

Save the date

De aanbetaling is voldaan. Jullie kunnen officieel ‘de fotograaf’ van jullie lijstje afstrepen. Ongeveer 2-4 weken voor de bruiloft neem ik contact met jullie op. Voor die tijd nog vragen, bel me gerust!

Het is bijna jullie dag!

Tijdens onze afspraak bespreken we het draaiboek, eventuele wijzigingen en andere details. Ik bekijk de locatie(s) van die dag en een mooie plek voor de reportage. Ook ontvangen jullie nog een handige e-mail met enkele tips.

Snel nagenieten met een preview!

Na jullie fantastische dag willen jullie natuurlijk zo snel mogelijk wat foto's ontvangen. Dit probeer ik doorgaans binnen 3 werkdagen te doen.

Daar zijn ze dan, al jullie trouwfoto’s!

Binnen 5 weken is jullie online privé galerie volledig gevuld. En ik hoop natuurlijk dat jullie er dolgelukkig mee zijn! We hebben nog contact of jullie graag een luxe trouwalbum willen afnemen en ik verstuur de resterende betaling.
bruiloft-fotograaf-evelien-thijssen-robbin-yvonne

Jullie bruiloft is uniek

De aankleding en sfeer van de locatie(s), het kleurenpalet dat je daar ziet, maar ook de prachtige bruidskleding die jullie dragen, dit alles heeft invloed op de stijl van de foto’s. Natuurlijk hanteer ik een bewerkingsmethode waarbij ik ervoor zorg dat bepaalde kleuren niet te intens zijn en de foto’s een warme, natuurlijke uitstraling krijgen. Maar hoe jullie trouwdag uiteindelijk op de foto’s zal verschijnen, is volledig in jullie eigen trouwstijl.

Kennismaking of meer informatie?

Wat leuk dat jullie nieuwsgierig zijn geworden! Wil je graag weten of ik jullie trouwdatum beschikbaar ben en ontvang je graag meer informatie en bijbehorende prijzen?

Vul via onderstaande knop een invulformulier in.